Служба безпеки вилучила у маріупольських поліцейських незаконний арсенал зброї

Служба безпеки вилучила у маріупольських поліцейських незаконний арсенал зброї

вилучили автомати Калашникова, два карабіни АКМС, сім гранат РГД-5 та Ф-1, шість ручних димових гранат, 20 магазинів до АК та майже дві тисячі набоїв різного калібру

Під час спроби проїхати блокпост на трасі «Маріуполь-Бердянськ» співробітники СБУ вилучили у працівника маріупольського міськвідділу поліції автомат Калашникова із чотирма спорядженими магазинами, прихованими серед особистих речей.

Поліцейський, колишній службовець колишнього спецпідрозділу «Титан», пояснив, що вивіз зброю з тимчасово окупованих територій у 2014 році та не поставив на облік. Перевірка встановила, що автомат до серпня 2014 року перебував на балансі спецбатальйону «Титан» Державної служби охорони при ГУ МВС в Донецькій області, а нині значиться як втрачений.

Цього ж дня оперативники спецслужби провели обшук у будинку, що орендує група працівників служби охорони Маріупольського міськвідділу Національної поліції. Під час обшуку правоохоронці викрили схованку із військовими засобами ураження та вилучили автомат Калашникова, два карабіни АКМС, сім гранат РГД-5 та Ф-1 із запалами до них, шість ручних димових гранат, 20 магазинів до АК та майже дві тисячі набоїв різного калібру до стрілецької зброї.

Відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України.

Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.

Джерело: Facebook

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: