Влада Вінниччини заявила про ознаки другої хвилі Covid-19

Влада Вінниччини заявила про ознаки другої хвилі Covid-19

Станом на 12 травня на стаціонарному лікуванні з Covid-19 у Вінницькій області перебувають 70 пацієнтів, зокрема, вісім дітей

Фото: телеканал «Віта»

На Вінниччині підтверджено 580 випадків захворювання на коронавірус

У Вінницькій області фіксують поступове збільшення випадків захворювання на коронавірус і пов'язують його з новою хвилею пандемії.

Про це заявив голова Вінницької ОДА Владислав Скальський на брифінгу 12 травня.

«Можу констатувати, що ми маємо ознаки початку другої хвилі захворювання на коронавірус у Вінницькій області. Протягом першого повного тижня травня ми маємо поступове збільшення виявлених нових випадків. А також за останню добу ми маємо 27 нових випадків захворювання на коронавірусну хворобу. Станом на 9:00 12 травня на території Вінницької області зареєстровано підтверджених 580 випадків коронавірусної хвороби», - заявив очільник ОДА.

Він підкреслив, що станом на 12 травня на стаціонарному лікуванні  перебувають 70 пацієнтів, зокрема, вісім дітей. Восьмеро хворих перебувають у важкому стані, вони потребують кисневої підтримки, один із них, 46-річний чоловік – на апараті штучної вентиляції легень.

Як відомо, в Україні станом на 12 травня зафіксовано 375 нових випадків захворювання на Covid-19. Померло від коронавірусу минулої доби 17 людей. При цьому 85 пацієнтів одужало. Загалом за час пандемії на коронавірус захворіло 16023 людини. Внаслідок ускладнень, викликаних хворобою, померли 425 людей, з них 23 медпрацівники. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: