Радник чотирьох українських президентів зайнявся бізнесом… в окупованому Криму

Радник чотирьох українських президентів зайнявся бізнесом… в окупованому Криму

У Видріна з’явився «Китайский дом»

Відомий політолог, колишній народний депутат Дмитро Видрін відкрив бізнес в окупованій Ялті. Про це свідчать дані з російської бази юридичних осіб. Відповідно до реєстру, у лютому 2016 року Дмитро Видрін зареєстрував на захопленому росіянами українському півострові компанію «Китайский дом», що спеціалізується на туристичній діяльності.

Та навряд чи йдеться про подорожі до Китаю. Адреса реєстрації (вул. Ломоносова, 39-б) у «Китайского дома» співпадає з адресою санаторію «Ялта-круглый год». В обох компаніях той самий генеральний директор – Ігор Зимній. Відповідно до змісту рекламного оголошення, «Ялта-круглый год» – це готель у тихій парковій зоні в центрі Ялти за півтора кілометра від набережної.

1_08

Також Видрін Дмитро Гнатович є співвласником компанії «Корона Граминиа» у Севастополі.

2_08

Дмитро Видрін – колишній заступник секретаря РНБО, колишній народний депутат та відомий політолог – зник з інформаційного поля одразу після втечі команди Януковича. Останній допис на його сайті vydrin.com датований 16 лютого 2014 року під назвою «Украинский протест: бунт олигархов и игра слов (уроки украинского «майдана» для России)». «Вікіпедія» називає Видріна, який народився в Назрані, Чечено-Інгуської Республіки, «радником чотирьох президентів України».

Взимку 2014 року політолог прохолодно оцінював Майдан та називав події у центрі Києва «бунтом олігархів». Мовляв, мільярдери виступали «замовниками» Євромайдану, на противагу  Майдану 2004-го, який, на думку Видріна, був бунтом «мільйонерів проти мільярдерів».

Дмитро Видрін підтвердив «Главкому», що тепер має справи на окупованій території. «Так, вважаю китайський напрям (разом з американським) дуже перспективним і планую працювати в Китаї. У планах відкрити ще «Турецкий домик» і «Калифорнийский домик», – пояснив політолог. Він також уточнив, що сфера діяльності його компанії – тренінги, форуми, консалтинг, ділове партнерство... За словами Видріна, місце реєстрації бізнесу пояснюється тим, що у Ялті він «уже понал 20 років  володіє квартирою».

Федір Орищук, Павло Вуєць, «Главком»

Інтерв’ю Дмитра Видріна, опубліковані «Главкомом» у різні роки, читайте тут:

БЮТ выполнил свою миссию и будет раскалываться

Никакой Билл Клинтон Кучме не поможет

У Януковича развито чувство собственной территории

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: