Харлан: Потрібно їздити в Росію і доводити, що ми кращі (відео)

Харлан: Потрібно їздити в Росію і доводити, що ми кращі (відео)
Ольга Харлан

Українська шаблістка вважає, що українські спортсмени повинні брати участь в змагання на території Росії

Українські спортсмени повинні брати участь в змаганнях на території Росії.

Таку думку висловила українська українська шаблістка Ольга Харлан, яка також прокоментувала перемогу на Гран Прі в Сеулі.

«Звичайно, завжди приємно перемагати. Мені дуже хотілося перемогти саме на цьому турнірі, адже це один з етапів серії в Гран Прі. У двох я вже перемогла, а на третій ми, на жаль, не поїдемо, бо він буде проводитися в Москві. Тому не вдасться мені спробувати виграти цілу серію, хоча дуже хотілося. Звичайно, я рада, хоча поки аналіз боїв ще не проводила. Є і позитивні, і негативні емоції, так як я робила багато помилок», - зазначила вона.

«Ми стільки років їздили на «Московську шаблю» - це традиційний турнір, на якому я стільки разів перемагала, і в цьому році у мене була можливість виграти Гран Прі. Але тепер у мене такої можливості немає. Я вважаю, що нам, навпаки, потрібно туди їздити і доводити, що ми кращі, як я робила в минулі роки. Але було прийнято рішення, до якого ми повинні прислухатися», - сказала Харлан.

Як відомо, українським спортсменам офіційно заборонили виступати на території Росії.

Читайте також матеріал «Главкома» Як міністр спорту Жданов та його заступник Гоцул позбавили усю українську збірну Батьківщини.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: