У Федерації шахів України запевнили, що перед Музичук немає заборгованостей

У Федерації шахів України запевнили, що перед Музичук немає заборгованостей

Після Мінмолодьспорт, й у Федерації заявили, що нічого не знають про борги перед шахісткою

9 листопада у Львові відбулася прес-конференція, присвячена успішному виступу національної збірної команди України у командному чемпіонаті Європи з шахів у Греції.

Наряду з привітаннями з гідним результатом під час прес-конференції пролунала інформація про наявність заборгованості Мінмолодьспорту України перед чемпіонкою світу 2015 року Марією Музичук.

Через день ця інформація була спростована заступником міністра молоді та спорту Ярославом Войтовичем.

У зв’язку з цим, зі свого боку, Федерація шахів України зазначила, що не має інформації про будь-яку заборгованість Мінмолодьспорту перед Марією Музичук.

«Безумовно, підготовка до змагань найвищого рівня – це складний і довгий процес, пов’язаний з великими витратами морального і фінансового характеру, які важким тягарем лягають на плечі спортсменів та їхніх родин.

Ми ще раз висловлюємо щиру подяку всім, хто долучився до організації матчу на першість світу з шахів у Львові у 2016 році. В першу чергу, це стосується керівників Львівської області та міста Львова, львівської обласної шахової федерації, численних спонсорів та просто шанувальників шахів.

Наскільки нам відомо, всі зобов’язання сторін перед Марією Музичук були виконані, і ми чекаємо від шахової родини нових досягнень в цій царині. Принагідно, відзначаємо високий і конструктивний рівень співробітництва між Федерацією шахів України та Міністерством молоді та спорту. Всі запити від федерації щодо додаткового фінансування і вирішення інших питань оперативно розглядались і задовольнялись.

Сподіваємось, що і в Олімпійському році ми отримаємо достатньо коштів, які дозволять нашим шахістам здійснити належну підготовку до участі в особистих та командних змаганнях, зокрема у Всесвітній шаховій Олімпіаді в Батумі, а також для подальшого розвитку шахів в нашій країні», - йдеться у заяві Федерації шахів України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: