Український футбол має повернутись 15 травня

Український футбол має повернутись 15 травня
Доведеться зачекати

Ця дата визначена за базову футбольними чиновниками

Як запевняє Спортарена, саме 15 травня 2020 року дозволить вчасно закінчити сезон в Україні і вкластися в рекомендований УЄФА дедлайн - завершити сезони в асоціаціях до 30 червня 2020 роки (офіційно останній день сезону 2019/20 за регламентними нормами УЄФА і ФІФА - саме в цей день в гравців завершують контракти).

Звісно, обов’язковою умовою є припинення пандемії коронавірусу нового типу, який і став причиною зупинки футбольного жіття у світі та перенесення Євро-2020 на наступний рік.

Цього вівторка, 17 березня, Українська асоціація футболу вирішила призупинити всі футбольні змагання в країні в зв'язку з пандемією коронавіруса, що спричиняє пневмонію COVID-19. Терміни повернення українського футболу керівний орган тоді не приводив.

Поки команди виходять на карантин: в елітному футбольному дивізіоні про припинення тренувань оголосили «Динамо, «Ворскла», «Карпати» і «Колос»».

Нагадаємо, лідером чемпіонату залишається «Шахтар», який зберігає 13-очковий відрив від «Зорі» і команда київського«Динамо». Головний аутсайдер за дев'ять турів до кінця сезону - «Карпати».


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: