Експерти пояснили, як Кремль намагатиметься уникнути відповідальності за збитий МН-17

Експерти пояснили, як Кремль намагатиметься уникнути відповідальності за збитий МН-17

Кремль намагається усіма можливими засобами сформувати позитивну для себе громадську думку на Заході

Сьогодні, 5 листопада, в пресцентрі ІА «Главком» відбулася пресконференція на тему: «Справа МН-17: обтяжуючі обставини Кремля».

Запрошені гості:

  • Дмитро Левусь, політолог;
  • Олег Лісний, політолог.

Знищення російськими окупантами над Донбасом літака малайзійських авіаліній рейсу МН-17 17 липня 2019 року із загибеллю 298 чоловік є одним із найжахливіших злочинів Кремля у новітній історії. При цьому одразу ж Кремль запустив масовану інформаційну кампанію, покликану як відкинути звинувачення у бік РФ, так і зробити винуватцем трагедії Україну.

Кремль намагається потоками неправдивих відомостей та підкупом журналістів, блогерів, політиків та бізнесменів на Заході та у Малайзії сформувати позитивну для себе громадську думку, виставити винуватицею цього злочину проти людяності Україну та втекти від відповідальності.

  • Наскільки така ситуація впливає на продовження санкційної політики проти Кремля та покарання РФ за агресію проти України та знищення МН-17 як за терористичний акт та злочин проти людяності?
  • Як подібне інформування може впливати на громадян України, чи дезінформує воно чи населення, посилює позиції проросійських політичних сил та дестабілізує громадсько-політичну обстановку?
  • Що може та повинна зробити Україна та світ задля того аби керівництво РФ відповіло за свій злочин та намагання заперечити його?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: