У Кривому Розі виявили виробництво підробних антисептиків

У Кривому Розі виявили виробництво підробних антисептиків
Троє жителів Кривого Рогу організували нелегальне виробництво антисептиків для продажу
Фото: СБУ

Продукцію ділки продавали через інтернет

Служба безпеки заблокувала у Кривому Розі Дніпропетровської області виготовлення і збут гуртових партій фальсифікованих дезінфекційних засобів.

Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Так, троє мешканців Кривого Рогу організували нелегальне виробництво антисептиків для продажу. Підпільний цех вони облаштували на околиці міста в орендованому приміщенні на закритій території промислової бази.

«Фігуранти виготовляли фальсифікат під виглядом відомого вітчизняного бренду із сировини сумнівного походження. Готову продукцію вони пропонували через інтернет і поштою переправляли її замовникам. Також ділки реалізовували товар у власних гуртово-роздрібних торговельних точках», — інформують правоохоронці.

Під час слідчих дій в цеху, помешканнях та автомобілях «виробників антисептиків» правоохоронці вилучили майже 4 тисячі флаконів готового для продажу підробленого антисептика, 300 літрів спирту невстановленого походження, гліцерин, порожню тару, поліграфічну продукцію і записи чорнової бухгалтерії.

За попередніми оцінками, загальна вартість виявленого товару становить майже мільйон гривень. Зараз вирішують питання про оголошення їм підозри в незаконних оборудках.

Також перевіряють інформацію про причетність до виробництва фальсифікату посадовців правоохоронних органів, які, ймовірно, сприяли протиправній діяльності.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: