Невже прозріла? Пропагандистка Симоньян закликала росіян «припинити брехати» (відео)

Невже прозріла? Пропагандистка Симоньян закликала росіян «припинити брехати» (відео)
Симоньян неочікувано закликала росіян бути чесними
фото із відкритих джерел

Симоньян закликала припинити брехати в Росії на всіх рівнях

Російська пропагандистка Маргарита Симоньян, яка в ефірі російського телебачення постійно бреше і маніпулює, закликала росіян «припинити брехати». Відеозвернення пропагандистки з'явилося у мережі.

Симоньян закликала припинити брехати в Росії на всіх рівнях: у банках, міністерствах, у військкоматах, на заводах, у школах, в університетах, у медійних організаціях.

«Брехати треба закінчувати. Треба закінчувати брехати – на всіх рівнях, скрізь. Загалом у нашій країні: у банках, міністерствах, у військкоматах, на заводах, у школах, в університетах, у медійних організаціях. Треба припиняти брехати. Брехня –  вона, можливо, когось може і відмазати, комусь продовжити термін служби, як ґаджету якомусь, але брехня завжди веде до неправильних рішень. А неправильні рішення завжди ведуть до втрат. Часто – до незворотних втрат. Щоб потім лікті не кусати собі – треба припиняти брехати», – сказала Симоньян.

Нагадаємо, раніше Симоньян заявила про численні порушення під час часткової мобілізації в Росії. В емоційних дописах російська пропагандистка заявила, що мобілізують студентів і тих, хто не підходить за віком.

Пізніше Симоньян висловила думку, що на тлі часткової військової мобілізації в Росії військкомати начебто спеціально «вибішують» людей, надсилаючи повістки сорокарічним за офіційно оголошеного набору росіянам до 35 років.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: