«Сі Бриз-2016»: Американський есмінець Ross продемонструє свою роботу

«Сі Бриз-2016»: Американський есмінець Ross продемонструє свою роботу

Перша фаза морських навчань завершилася із загальною оцінкою «добре»

Сьогодні в рамках медіадня морського компонента багатонаціональних навчань «Сі Бриз-2016» можна буде побачити показову роботу американського есмінця Ross і десантного корабля Whidbey Island. Про це повідомила кореспондент телеканалу «112 Україна».

«Медіадень почнеться о 10 ранку. За інформацією Держприкордонслужби, вже завершилася перша фаза морських навчань, корабельно-катерний склад морської охорони відпрацював усі заходи із загальною оцінкою «добре». Навчання триватимуть до кінця липня, і в рамках цих навчань на територію Одеського порту прибудуть не тільки американські судна, а також судна інших країн», - розповіла кореспондент.

Напередодні есмінець Ross у рамках урочистих заходів із нагоди відкриття активної фази відвідали віце-прем'єр-міністр із питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе, міністр оборони Степан Полторак, міністр оборони Республіки Молдова Анатоліє Шалару.

Нагадаємо, багатонаціональні навчання «Сі Бриз-2016» стартували 18 липня. Навчання проводяться на території Одеської та Миколаївської областей, а також у північно-західній частині Чорного моря. Тема навчань - проведення багатонаціональної операції з безпеки в кризовому регіоні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: