Цього не покаже російське телебачення. Міськрада виклала нове відео зруйнованого Маріуполя

Цього не покаже російське телебачення. Міськрада виклала нове відео зруйнованого Маріуполя
Окупанти фактично знищили місто
скріншот з відео

Українці з болем дивляться на кадри з колись гарного морського міста

Окупанти продовжують знищувати Маріуполь. Від будинків до шкіл.

«Весною росіяни безжально нищили наше місто – будинки, школи, лікарні. Зараз продовжують знищувати, але не обстрілами, а спеціалізованою технікою. Таким чином, вони намагаються стерти сліди своїх воєнних злочинів», – заявила міськрада Маріуполя.

Преслужба мерії також виклала відео, на якому видно, у якому стані зараз місто: зруйновані будинки, порожні вулиці та величезні вирви від вибуху ракет.

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Маріуполі Донецької області парафіяни Російської православної церкви провели ритуал екзорцизму на зруйнованому росіянами заводі «Азовсталь». 

Також раніше повідомлялося, що російські загарбники у Маріуполі відкрили новий морг, який має площу 7 тис. кв. м. Адже рівень смертності в Маріуполі зберігається надвисоким. В середньому від «природних причин» на 130 тис. населення щотижня гине щонайменше 140-150 людей.

Журналісти агенції Reuters опублікували нові фото з окупованого Маріуполя Донецької області, які демонструють масштаби руйнувань у місті.

Як відомо, триває 249 доба повномасштабної війни Росії проти України. Противник намагається утримати тимчасово захоплені території, зосереджує зусилля на стримуванні дій Сил оборони на окремих напрямках, не припиняє ведення наступальних дії на Бахмутському та Авдіївському напрямках. 

Читайте також: Орудує маніяк-убивця, розростається кладовище: як живе окупований Маріуполь (фото, відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: