Андрющенко повідомив, хто відповідальний за викрадення дітей з окупованого Маріуполя

Андрющенко повідомив, хто відповідальний за викрадення дітей з окупованого Маріуполя
Омбудсменка РФ Марія Львова-Бєлова вивезла понад 1300 дітей з Маріуполя
фото з відкритих джерел

Андрющенко: «Львова-Бєлова і є військовий злочинець, який потребує покарання, так само як і Путін»  

У викраденні великої кількості українських дітей з Маріуполя винна дитяча омбудсменка РФ Марія Львова-Бєлова, яка вивезла понад 1300 дітей з тимчасово окупованого міста. Про це сказав радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко в ефірі «Еспресо».

«Ця людина – це мій персональний ворог. Ця людина вивезла понад 1300 дітей з Маріуполя. Це просто людожерка. Вона уже «всиновила» дві дитини з Маріуполя. Перший – це хлопчик 16-ти років, вже він отримав від неї російський паспорт. Ще в нього є сестричка п'яти-шести років. Десь місяць тому, вони її притягнула до Росії і якщо не всиновила, то почала процедуру всиновлення і надання громадянства», – зазначив радник міського голови Маріуполя.

На думку Андрющенка, Львова-Бєлова особисто винна у викраденні великої кількості українських дітей. «Нещодавно шість дітей було повернуто до матері, росіяни казали, що вони сироти. Це по рівню нелюдяності та наслідків в місті на рівні з історією про Драмтеатр. Ця Львова-Бєлова і є військовий злочинець, який потребує покарання, так само як і Путін. Вона заявила, що 350 дітей сама «всиновила». Вона особисто виторгувала у Державної думи спрощений процес усиновлення «дітей з Донбасу», але він стосується дітей, які вивезені в РФ в цю фазу війни. Непоодинокі випадки, коли батьки перебувають в Україні. Всіх сиріт було евакуйовано в перші дні війни, тому це загублені діти або розлучені родини», – підсумував радник мера.

Раніше повідомлялося, що дитячий омбудсмен країни-терористки РФ Марія Львова-Бєлова усиновила хлопчика, якого окупанти незаконно вивезли з Маріуполя. Про це вона розповіла на пресконференції 26 жовтня.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що рашисти примусово вивозять дітей з інвалідністю, які проживають в Олешківському дитячому будинку-інтернаті Херсонської області, до Криму. Зокрема вже вивезено 12 вихованців комунального закладу.  

Також гауляйтери тимчасово окупованих територій Запорізької та Херсонської областей збираються вивезти українських дітей до захопленого Криму та Росії.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: