У Севастополі розбилася вантажівка із краденим українським зерном (відео)

У Севастополі розбилася вантажівка із краденим українським зерном (відео)
У Криму КАМАЗ із вкраденим українським зерном потрапила у ДТП
скріншот

Причиною стала несправність гальмівної системи вантажівки

У четвер, 4 серпня, в окупованому Криму КАМАЗ із причепом, який перевозив крадене в Україні зерно, зіткнувся з дев'ятьма легковими та одним вантажним автомобілем. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Зазначається, що аварія сталася близько на 13-му кілометрі автодороги Севастополь – Інкерман. 

Внаслідок ДТП одна людина загинула. За інформацією регіонального управління МНС Росії, загалом постраждало понад 20 осіб, серед яких - троє дітей. Постраждалих госпіталізували.

За інформацією ЗМІ, причиною стала несправність гальмівної системи вантажівки, яка перевозила зерно, очевидно, викрадене з території України.

На відео, знятому очевидцем, видно, як КАМАЗ таранить машини, потім спалахує і їде далі, залишаючи за собою вогняну смугу на дорозі, викочується на міст і нарешті зупиняється.

Нагадаємо, Росія організувала системну програму грабежу, націлену на українські національні активи – насамперед сталь і пшеницю, а також промислові інструменти, використовувані при їх виробництві та переробці. 

Раніше Головне управління розвідки Міноборони України встановило маршрут російських суден, які транспортують сільськогосподарську продукцію з окупованих територій.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: