Валерій Залужний підтримав творців еротичного календаря

Валерій Залужний підтримав творців еротичного календаря
Залужний розписався на календарях з ню-фотографіями журналісток 5-го каналу
фото: Iryna Gerasymova/facebook

Головнокомандувач ЗСУ підписав частину примірників скандальної роботи журналісток 5-го каналу

Валерій Задужний вирішив підтримати авторок скандального еротичного календаря, який створили, аби зібрати кошти для ЗСУ. Як повідомила шеф-редакторка 5-го каналу Ірина Герасимова, вони зустрілися з Головнокомандувачем і той розписався на кількох примірниках календаря.

«Головнокомандувач благословив на другий мільйон. Формула проста: ми друкуємо календарі – ви їх купуєте – ми за ваші гроші дістаємо рації – відсилаємо їх на фронт – #ЗСУ на зв‘язку – рсн пзд – ви відмічаєте переможні дати в календарі», написала Герасимова.

Відзначимо, що Залужний підписав календарі фразою «І не тільки в красі наша сила».

Нагадаємо, українські захисники вирішили підтримати працівниць 5-го каналу, котрі стали моделями на світлинах для пікантного календаря, довкола якого розгорівся гучний скандал.

Нагадаємо, що телеканал планує зібрати 1 млн гривень на рації Motorola для ЗСУ, випустивши календар з оголеними працівницями телеканалу – від ведучих до тих, хто ніколи не працював у кадрі. Всі фото – без цензури. На сторінках календаря облич моделей не видно, а ось на останній сторінці вони всі з'являються. Ексклюзивно придбати календар спочатку можна буде на аукціонах, а згодом така можливість буде в усіх.

Однак сміливим дівчатам прилетіло від колег: у своїй заяві представники громадських, жіночих, правозахисних і медійних організацій засудили такий спосіб збору грошей на потреби армії. Підписанти вважають цю акцію «сповненою дискримінаційних і сексистських наративів».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: