Зеленський подякував захисникам України. Зворушливе відео

Зеленський подякував захисникам України. Зворушливе відео
Президент вручив військовим нагороди
скріншот з відео

Голова держави відвідав звільнені території на Харківщині

Президент Володимир Зеленський відвідав деокупований Ізюм. Президент подякував воїнам за звільнені українські землі.

«Українські воїни – героїчні люди. Діти й онуки ніколи не забудуть ваш подвиг. Ну а ви, будь ласка, зрадникам і терористам нічого не пробачайте», – попросив Зеленський.

Також, на зустрічі із військовими, президент роздав нагороди та відзнаки:

«Дякую кожному з вас за службу, за звільнення тимчасово окупованих територій. За те, що захищаєте найголовніше, що в нас є, – Україну, наш суверенітет і територіальну цілісність», – підсумував голова держави.

Нагадаємо, під час робочої поїздки на Харківщину Президент Володимир Зеленський взяв участь у церемонії підняття Державного прапора України в місті Ізюмі. Під час промови глави держави у місті пролунав вибух, проте ніхто не зрушився з місця.

Як повідомлялося, 10 вересня Збройні сили України звільнили Ізюм Харківської області від російських окупантів.

До слова, триває 203 доба повномасштабної війни Росії проти України. Противник продовжує зосереджувати зусилля на спробах повної окупації Донецької області, утриманні захоплених територій та зриву активних дій наших військ на окремих напрямках. Тривають обстріли позицій наших підрозділів вздовж лінії зіткнення, ворог намагається вживати заходів щодо перегрупування своїх військ на окремих напрямках, веде повітряну розвідку. Залишається загроза авіаційних та ракетних ударів по всій території України.

Читайте також: Епічна битва за Харківщину: хронологія і наслідки

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: