Прихильниця «руського міру» влаштувала істерику: кадировці пограбували її дім (відео)

Прихильниця «руського міру» влаштувала істерику: кадировці пограбували її дім (відео)
Ось що буває, коли приходять російські війська
скріншот з відео

Загарбники перетворили житло жінки на казарму

Армія загарбників продовжує грабувати захоплені територої України. Цього разу дісталося навіть прихильниці «російського миру», яка виклала в мережу відео, як її будинок був розграбований кадирівцями.

«Хлопці, я думала, ви захищати нас їдете. Я чесно раділа вам… Я ж**у рвала за вас, а ви що робите? У мене не для того батько гинув на війні в 2016 році, щоб ось так грабували, су*а, хату!», – обурилася вона.

Але окупантів її слова не розчулили. Кадировці взагалі почали запевняти, що то не вони проникнули до будинку. Нібито хтось інший все забрав, ще до їх приходу. Щоправда, в їх виправдання жінка чомусь не повірила.

Нагадаємо, жителі Херсона розповідають, що російські окупанти залякують людей та насильно вивозять із міста. За інформацією журналістів, російські солдати зміцнюють оборонні позиції навколо міста, зокрема, навколо житлових районів. Чиновники та ставленики окупантів кажуть, що так звана «евакуація» спрямована на захист мирних жителів, але повідомлення, що надходять із Херсона, припускають менш благородні мотиви.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: