«Вінницягаз» у березні недоотримала за розподіл газу 40% коштів

«Вінницягаз» у березні недоотримала за розподіл газу 40% коштів
Для забезпечення безвідмовної роботи усієї інфраструктури «Вінницягаз» в умовах карантину працює в надзвичайному режимі

Жителів Вінничини, зважаючи на карантин, закликають сплачувати за газ онлайн

Рівень розрахунків за надані послуги розподілу газу на Вінниччині у березні склав лише 60 %. При цьому споживання газу залишається інтенсивним, адже сім’ї споживачів під час карантину залишаються вдома, користуються газом та іншими комунальними послугами.

Для забезпечення безвідмовної роботи усієї інфраструктури «Вінницягаз» в умовах карантину працює в надзвичайному режимі. Забезпечує безаварійне та безперебійне постачання газу в регіоні, сподіваючись на розуміння і підтримку споживачів.

АТ «Вінницягаз» поділяє позицію про зупинення нарахування штрафних санкцій за прострочення оплати, щоб у такий спосіб допомогти споживачам пережити карантин. Також на період карантину запроваджено мораторій на припинення доставки газу споживачам, які мають заборгованість за послуги. Однак, необхідність оплати отриманої послуги залишається. Навіть, якщо оплата буде зроблена не під час карантину, а по його закінченні. 

«На сьогодні клієнти АТ «Вінницягаз» мають можливість сплачувати за доставку дистанційно, не виходячи з дому. Це можна зробити у зручний час за допомогою онлайн-сервісів компанії: Особистого кабінету на сайті 104.ua, мобільних додатків 104Mobile для Android та 104Mobile Light для iOS, чат-боту 7104ua у Viber, а також цілого ряду платіжних систем», - відмічає комерційний директор компанії Володимир Антошко.

Для клієнтів «Вінницягаз» екстрено запроваджено експрес-реєстрацію Особистого кабінету на сайті 104.ua. Для цього достатньо подзвонити зі смартфона до контакт-центру за номером 067-01-10-104 і повідомити оператору номер особового рахунку та останню суму оплати або номер лічильника. Оператори самі зареєструють кабінет, а споживач в СМС отримає логін та пароль до нього.

Нагадаємо, аварійно-диспетчерська служба, ремонтні бригади та інші підрозділи АТ «Вінницягаз» продовжують працювати у надзвичайному режимі. 24 години на добу 7 днів на тиждень газовики слідкують за роботою усієї газорозподільної системи області. Виїжджають на виклики 104, локалізують витоки газу, усувають аварійні ситуації, ремонтують газопроводи, обслуговують газорегулююче обладнання, яке понижає та підтримує необхідний тиск в мережах. Дистанційно надають послуги споживачам Центри обслуговування клієнтів та інші служби. Проводиться уся необхідна робота, щоб під час карантину у домівках споживачів був газ.

Компанія закликає споживачів, за можливості, сплачувати за послуги розподілу газу вчасно. Ці кошти потрібні для забезпечення належної роботи газорозподільної системи регіону, діяльності компанії та оплати праці газовиків. Споживачі оперативно можуть завантажити рахунки для оплати послуг доставки та оплатити їх в Особистих кабінетах на сайті 104.ua, у мобільних додатках та viber-боті.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: