За порушення правил рибальства у чоловіка конфіскували дерев’яний човен

За порушення правил рибальства у чоловіка конфіскували дерев’яний човен

Вінничанина зобов'язали сплатити штраф - 340 грн

На початку цього року державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Вінницької області під час проведення рейдової перевірки на одній із водойм області було затримано рибалку, що забороненими знаряддями лову здійснював вилов водних живих ресурсів. 

Тоді на порушника держінспекторами було складено протокол про вчинення адміністративного правопорушення та направлено його на розгляд до Немирівського районного суду (за місцем вчинення правопорушення).

Постановою Немирівського районного суду Вінницької області у березні 2018 року порушника правил рибальства гр. Н. визнано винним у порушенні Правил любительського та спортивного рибальства, Закону України «Про тваринний світ» та вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 4 статті 85 КУпАП.

Як наслідок, порушника правил рибальства притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу на суму 340 гривень з конфіскацією заборонених знарядь лову: дерев’яного човна та 6 сіток загальною довжиною 420 метрів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: