Справа Скрипаля: Скотленд-Ярд опублікував нові відео з Петровим і Бошировим

Справа Скрипаля: Скотленд-Ярд опублікував нові відео з Петровим і Бошировим
Російські ГРУшники ховаються за іменами Олександр Петров та Руслан Боширов 

На відео російські ГРУшники Петров і Боширов переміщаються по Солбсері в неділю, 4 березня

Скотленд-Ярд опублікував кілька відеозаписів з підозрюваними в спробі вбивства колишнього співробітника ГРУ Сергія Скрипаля та його дочки Юлії в Солсбері.

Відеозаписи розміщені на сайті поліції Лондона.

«Запис з камер спостереження двох підозрюваних, відомих під псевдонімами Олександр Петров і Руслан Боширов, демонструє, як вони прибувають і переміщаються по Солбсері в неділю, 4 березня», - йдеться в повідомленні.

Також були оприлюднені фотографії флакона, де нібито перебувала отруйна речовина, яким були отруєні Скрипалі.

Як відомо, у вересні прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей заявила, що в отруєнні колишнього полковника ГРУ Сергія Скрипаля та його дочки Юлії звинувачують двох співробітників російської військової розвідки - Олександра Петрова і Руслана Боширова.

Міністр внутрішніх справ Великобританії заявив, що агенти ГРУ Росії, яких Британія підозрює в отруєнні Скрипалів, будуть заарештовані і притягнуті до кримінальної відповідальності Британією або її союзниками, якщо виїдуть за межі Росії.

Боширов і Петров дали інтерв’ю пропагандистському ресурсу Russia Today, де заявили, що їздили в Солсбері як туристи.

Пізніше з розслідування видання The Insider і дослідницької групи Bellingcat стало відомо, що Руслана Боширова насправді звуть Анатолій Чепіга, він є полковником ГРУ і має звання «Героя Росії».

Також журналісти видання The Insider і незалежні розслідувачі Bellingcat дізналися реальне ім'я і справжню біографію другого обвинуваченого в отруєнні Скрипаля, який ховався під ім'ям Олександр Петров.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: