Стало відомо, де може відбутися зустріч Трампа та Кім Чен Ина

Стало відомо, де може відбутися зустріч Трампа та Кім Чен Ина
Дональд Трамп та Кім Чен Ин

Переговори в Північній або Південній Кореї, а також у Китаї, повністю виключається

Президент США Дональд Трамп розглядає для зустрічі з лідером КНДР Кім Чен Ином Тайланд, Сінгапур, Монголію або одне з міст Європи.

Про це повідомляє Bloomberg.

За інформацією ЗМІ, в список можливих локацій для зустрічі потрапили Прага, Варшава, Хельсінки, Стокгольм, Осло і Женева, а також Бангкок, Улан-Батор або Сінгапур.

При цьому уточнюється, що вибір в якості місця для переговорів міста в Північній або Південній Кореї, а також у Китаї, повністю виключається.

Напередодні президент США Дональд Трамп заявив, що зустріч з Кім Чен Ином, ймовірно, відбудеться на початку червня або раніше.

Раніше ЗМІ повідомляли, що підготовка зустрічі президента США Дональда Трампа з лідером КНДР Кім Чен Ином ведеться на секретних переговорах між представниками обох країн.

Також медіа інформували, що директор ЦРУ таємно літав у Північну Корею для зустрічі з Кім Чен Ином

Як відомо, розвідка США зафіксувала підготовку КНДР до ядерного випробування.

Нагадаємо, лідер Північної Кореї Кім Чен Ин заявляв, що готовий вести діалог з США і провести зустріч на вищому рівні з президентом Дональдом Трампом.

Також повідомлялося, що Дональд Трамп після пропозиції щодо діалогу з Пхеньяном заявив, що переговори із Північною Кореєю відбудуться тільки «на правильних умовах».

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп підтвердив свій план зустрічі з лідером Північної Кореї Кім Чен Ином в кінці травня в п'ятницю під час телефонної розмови з президентом Південної Кореї Мун Чже Іном.

Кім Чен Ин, перебуваючи у КНР, назвав умову ядерного роззброєння.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: