Російського хокеїста вивезли на північ РФ через «ухиляння від армії»

Російського хокеїста вивезли на північ РФ через «ухиляння від армії»
Іван Федотов під час гри за московський ЦСК
фото з відкритих джерел

Хокеїсту загрожує до двох років позбавлення волі, арешт до шести місяців, грошовий штраф або виправні роботи

Російського воротаря Івана Федотова, якого раніше затримали з підозрою в ухиленні від служби в армії, вивезли до Сєвєроморська. Про це повідомляють російські медіа.

Адвокат хокеїста «Філадельфії Флайєрс» Олексій Пономарьов заявив, що Федотов залишив Військово-морський госпіталь Санкт-Петербурга. «Вночі Івана відправили до Сєвєроморська. Дальшої інформації ми не маємо», – зазначив представник гравця.

Раніше стало відомо, що у військкоматі у 25-річного Федотова сталося загострення гастриту, після чого його було направлено до госпіталю. До цього хокеїста збірної Росії було затримано: військова прокуратура вважала, що він ухиляється від служби.

Відомо, що два дні тому Федотова було затримано в Санкт-Петербурзі біля однієї з льодових арен міста, де він проводив індивідуальне тренування для підготовки до сезону-2022/2023. Йому приписують ухилення від служби в армії та порушення ст. 328 КК РФ, за якою хокеїсту загрожує до двох років позбавлення волі, арешт до шести місяців, грошовий штраф або виправні роботи.

Сєвєроморськ – це місто у центрі однойменного міського округу на Мурманському березі. Розташоване на Кольському півострові на півночі Росії.

Нагадаємо, російські військові сидять на наркотиках, щоб бути «в тонусі» на війні.

Тим часом у Ростові виник скандал із могилами загиблих солдат.

Раніше повідомлялося, що у влади РФ закінчуються кошти на поховання своїх солдат.

Нагадаємо, окупанти хоронять загиблих маріупольців у довгих траншеях. Раніше російські солдати «демілітаризували» Чорнобиль.

Також у мережі з’явилося відео кладовища жертв російських нелюдів на Чернігівщині.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: