Саакашвілі несподівано звернувся до білоруського диктатора Лукашенка

Саакашвілі несподівано звернувся до білоруського диктатора Лукашенка
Саакашвілі застеріг Лукашенка від вторгнення в Україну
фото з відкритих джерел

Експрезидент Грузії Михайло Саакашвілі дав попередження Лукашенку, якого Путін штовхає на війну з Україною 

Колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі вірить, що білоруський диктатор Олександр Лукашенко не визнає Абхазію і не дозволить нового вторгнення в Україну зі своєї території.

«Моє звернення до Лукашенка. Зараз у тебе ще є шанс вилізти із ситуації. Якщо ти визнаєш Абхазію і особливо якщо з твоєї території станеться спроба нового вторгнення в Україну, то ти як розумний мужик маєш зрозуміти, що це кінець! Я бачив фотки Миколашки, він просто красень. Подумай про те, що йому потрібний здоровий та вільний батько!» – написав Саакашвілі на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, раніше самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко вперше відвідав з офіційним візитом невизнану Абхазію – окуповану російськими військами територію Грузії. Міністерство закордонних справ Грузії у відповідь звинуватило Лукашенка в порушенні державного кордону.

Інформація про візит Лукашенка з’явилася на сайті так званого президента невизнаної Абхазії Аслана Бжанії. Повідомляється, що зустріч відбулася «на державній дачі в Піцунді».

Лукашенко заявив, що обговорював проблеми Абхазії «з нашим старшим братом Володимиром Володимировичем Путіним».

Раніше повідомлялося, що влада Білорусі дала вказівку правоохоронним органам сприяти представникам ЗС РФ у мобілізації російських громадян, які нещодавно заїхали на територію країни.

Читайте також: Лукашенко з’їздив до Абхазії та потрапив у скандал

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: