Геннадій Москаль Ексголова Закараптської ОДА

Кримом керують круглі ідіоти

З подивом прочитав про те, що Могильов на пошуки вбивць мера Сімеїза Кирила Костенка підняв вертоліт. Таке управлінське рішення міг прийняти тільки круглий ідіот. Для розшуків озброєних злочинців авіація використовується у випадку, коли відомі їхні прикмети, або коли вони ховаються у важкодоступній для особового складу місцевості. Або при пошуку машини, якщо відома марка, номери, колір. На сьогодні прикмет злочинців немає, а машина спалена.

То кого шукає вертоліт? Бороздить повітряні простори Кримського півострова? Є такий афоризм - дай дурню форму, то стане форменним дурнем. Це якраз про Могильова!

До речі, коли Кирила Костенка призначали на посаду начальника Ялтинського водоканалу, я неодноразово писав звернення в Радмін та Верховну Раду Криму з проханням не робити цього. Костенко не мав профільної освіти й раніше був засуджений за ст.142 кримінального кодексу (в редакції 1960 р.) - за організацію розбійних нападів. Він тривалий час сидів за гратами, і його призначення лобіювали недобитки з організованого злочинного угруповання Башмаків. Але мої звернення були проігноровані.

І ще про злочинність.

Незважаючи на те, що МВС блокує доступ оперативних зведень про злочини в Україні до профільного комітету Верховної Ради по боротьбі з оргзлочинністю та корупцією (який, до речі, має контрольні функції), мені вдалося дізнатися, що прізвище російського бізнесмена, котрого кілька днів тому вбили в Саках, - Варганян. Я зв'язався з російськими колегами із силових структур, які сказали, що це одна з кримінальних розбірок, які тривають після вбивства Діда Хасана. Ці розбірки докотилися вже до Криму, а міліція до них не готова. Як і до всього іншого.

Крім того, джерела в правоохоронних органах Криму кажуть, що днями був убитий головний лікар однго із санаторіїв м.Форос. І це тільки верхівка айсберга кримінального "безпредєлу", який коїться в країні, і який МВС так старанно намагається приховати від Верховної Ради й від суспільства. Чомусь так сталося, що всю інформацію про стан злочинності в країні опозиція отримує не з державних інституцій. Як у відомому анекдоті – коли жінка бля…ує, чоловік дізнається про це останнім. Хто в нас у країні бля…ує, пояснювати не треба.

Джерело.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: