Анатолій Матвійчук Народний артист України

Чи готові українці повторити долю американських індіанців?

У мене є кілька провокативних думок напередодні виборів

У мене є кілька провокативних думок напередодні виборів:

1.Який сенс говорити українською мовою, обговорюючи нові російські серіали, жарти 95 кварталу чи поп-зірок, що співають російською? Чи може наш інформаційний простір справді дає поживу для українського розуму а тим більше української душі?

2. Хто сказав, що українська держава і українська країна - це поняття тотожні? Є величезна загроза, що ми збережемо форму, повністю втративши зміст.

3. Чи можна стверджувати, що хороший грузин (вірменин, еврей, татарин) може любити українців більше, аніж ХОРОШИЙ українець? Невже усі вони так самовідано люблять нас, що готові запросто побудувати для нас нову державу?

4. Щороку в Україні будується сотні тисяч метрів нового житла, яке абсолютно не доступне українцям. Тож, як ви гадаєте, ким незабаром воно буде заселене? І якщо зараз відбувається не прихований геноцид українців під їхніми стягами і гімнами, то як тоді все це назвати?!

5. Чи ви справді вірите в існування міфічних європейських чи радянських цінностей? Чи справді вони важливіші від тих цінностей, що завжди цінувалися в українському народі - вірити в Бога, мати свій розум,сподіватися на себе і берегти усе своє, рідне і близьке від діда-прадіда.

6. Чи й справді ми готові повторити долю американських індіянців?

Источник: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: