Андрій Іллєнко Народний депутат України 7, 8 скликань

Затримання перекладача Гройсмана: скільки ще таких таємно знищують нашу державу?

Єжов працював особистим перекладачем Гройсмана

Російський шпигун особливо не парився і над легендою не працював

Затриманий за підозрою в шпигунстві на користь РФ урядовець виявився заступником керівника Протоколу Прем’єр-міністра України Станіславом Єжовим.

Кажуть, він був особистим перекладачем прем'єр-міністра, отже мав доступ до ультра-важливої та конфіденційної інформації.

Поверхневе знайомство з електронною декларацією Єжова виявило вельми цікаві факти. Його дружина - громадянка РФ. Тримає свої збереження і отримує пасивний дохід в Сбєрбанку Росії, причому навіть не в українському філіалі, а саме в російському Сбєрбанку.

Як бачимо, російський шпигун особливо не парився і над легендою не працював. Все лежало на поверхні - але не заважало отримати доступ до неймовірно цінної інформації.

Такі «цікаві» життєві обставини високопоставленого чиновника одразу мали би стати об'єктом інтересу наших спецслужб і його як мінімум треба було серйозно перевірити. Але, вочевидь, цього не сталося.

Добре, що цього спіймали. А скільки ще таких таємних та відкритих запроданців щодня знищують нашу державу?

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: