Богдан Яременко Народний депутат України

Як починається день захисника Батьківщини

Ліс зі стрункими соснами, ранкова тиша, квітнички.

Ліс зі стрункими соснами, ранкова тиша, квітнички. Так починається день.

Це вранішня повірка.

Підняття прапора. Команда до виконання державного гімну акапела викликає миттєвий переляк - рідко коли почуєш хороше виконання. Але на мій подив ми дуже навіть гарно вправились. Навіть задоволення отримав.

Знову і знову нам говорять про техніку безпеки. Цього разу вже не пусті формальні балачки. Сьогоднішні інструктори добре знають, які проблеми викликають страх, пияцтво, шок, стрес і дають досить такі практичні поради.

Перші практичні поради і настанови по організації роботи мого підрозділу. Все достатньо осмислено і корисно. І це лише психологія.

Зміна ставлення до людей вже повною мірою торкнулась багатьох офіцерів, особливо з досвідом бойових дій. Нас увесь час опікають і турбуються станом здоров'я, здатністю виконати завдання.

Схоже, що перемога за будь-яку ціну багатьох в цій армії вже не влаштовує.

Так настроєні і резервісти. Мій коментар про те, що ми будемо не вмирати, а вбивати ворогів за право обрати собі і своїм дітям спосіб життя, за право бути почутим рота зустріла оплесками.

Так, будь яка війна - це не про мир. Це про обраний спосіб життя.

А ще й годують добре. Ну, так чого ж не потренуватися, і не послужити.

Источник: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: