Богдан Яременко Народний депутат України

Жити по-новому, робити по-старому?

Відверте відчуття огиди викликав фрагмент прес-конференції президента Порошенко

Відверте відчуття огиди викликав фрагмент прес-конференції президента Порошенко, де Петро Олексійович вступає "в діалог" з журналісткою Громадського ТВ Христиною Бондаренко.

Епізод просто таки виставив на показ відчуття зверхності у Порошенка. Запросивши журналістів для звіту перед громадськістю, він почав повчати, "підколювати" журналістку, що, мовляв, не на тому каналі вона працює, а от на ЙОГО 5-му каналі їй було б краще - аудиторія більша.

У мене не викликає інших почуттів окрім огиди "патерналістська" манера наших політиків спілкуватися з громадянами у стилі "барин-холоп". Гидко також, що президент демократичної держави вимірює все цифрами і вигодою - розміром аудиторії.

Але найбільшу відразу викликало те, що Порошенко просто таки в точності скопіював діалог Ющенка з Лещенком (перед мордою того журналіста постав той рахунок) і Януковича з Найемом (я вам не завидую).

То ж як ми почнемо жити по-новому, а робити при цьому по-старому?

Источник: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: