Богдан Яременко Народний депутат України

Фізіономії третього Майдану

Навіть дуже розумні люди «фекнули» в мережі, що мовляв з такими обличчями (хоча в оригінальному тексті ніби то було навіть про морди чи фізіономії) революціонерів вони підтримувати не будуть.

Навіть дуже розумні люди "фекнули" в мережі, що мовляв з такими обличчями (хоча в оригінальному тексті ніби то було навіть про морди чи фізіономії) революціонерів вони підтримувати не будуть. Потім ще багато обурюються, що розбиті вітрини російських банків - це провокація і картинка для російських ЗМІ.

Я теж більше люблю в чистій сорочці і в костюмі реформами займатися. По паркету вмію і люблю ходити.

Але якщо я, і інші такі, як я, "респектабельні" реформатори, патріоти і професіонали за два рок війни не змогли зробити так, щоб в Україні не працювали російські банки?

Загалом я би трощити відділення банку не пішов. Але мої, і таких як я, інтелігентські муки сумління не дають відповідь на іншу моральну дилему - а це нічого, що російський капітал заробляє в Україні на патрони і снаряди, якими вбивають українських солдат?

Ага, саме тих негламурних людей, які у ці вихідні шуміли в центрі столиці. І тих, хто в ще менш гламурній і не респектабельній обстановці місить болото в окопах на Донбасі.

Багато хто серед нас повторював: ну, ось нехай хлопці з фронту повернуться!

Хлопці повернулись!

І якщо ми, розумні, толерантні, освічені, в красивих костюмах і зі знанням іноземних мов не лише не вирішили ті проблеми, які наші воїни сподівались будуть вирішені поки вони закривали собою країну, але навіть не можемо пояснити їм, що буде завтра, що робити, куди бігти, як досягти бажаного, то не потрібно ображатися, дути губки, "фекати", корчити гримаси огиди.

І не варто говорити, що щось на Майдані пішло чи могло піти не так. Справа не в минулій акції. Пригадується кілька років тому все починалось з невиразних майданів підприємців, податкового майдану. А далі все виразніше - через Врадіївку до Інститутської. Хтось хоче повторити? Чи не розуміє, що це повторення? Все пішло не так зовсім не на вихідних на Майдані Незалежності.

Источник: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: