Богдан Яременко Народний депутат України

До України їде ревізор

Природно, що основне питання, яке турбуватиме Вікторію Нуланд під час перебування в Україні - імплементація Мінських домовленостей.

Природно, що основне питання, яке турбуватиме Вікторію Нуланд під час перебування в Україні - імплементація Мінських домовленостей.

Схоже, що Меркель з Обамою остаточно вирішили, що продовження чи непродовження санкцій проти РФ пов"язане не з тим, що Росія має припинити війну на Сході України, а з тим, що Україна має в односторонньому порядку імплементувати політичну частину Мінських домовленостей.

Позитивна частина месиджа - санкції хочуть продовжити.

Але мене цікавить, а якщо Україна, уявімо, прийме необхідні поправки до Конституції, прийме закон про вибори в ОРДЛО, закон про амністію, що суперечитиме резолюції ПАРЄ, а припинення вогню так і не наступить? Що буде наступним кроком? Що нас попросять зробити далі в односторонньому порядку ціною життів своїх військових в ім"я збереження єдності Заходу у питанні санкцій проти Росії?

А ось що українці думають про Мінські домовленості ми розкажемо для ЗМІ на підставі свіженького соціологічного дослідження в цей четвер. Слідкуйте, буде цікаво. Особливо для посольства США і Німеччини.

Источник: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: