Богдан Яременко Народний депутат України

Один козир у Трампа точно є

Дональд Трамп

Хороший стан американської економіки - один з найважливіших козирів Дональда Трампа у спробах переконати себе і світ в успішності власного президентства.

Трамп не лише нескромно та часто безпідставно приписує собі нинішній ріст американської економіки та котировок на американській біржі, але і достатньо самовпевнено повторює, що вони рухатимуться лише вгору. На якомусь етапі Трамп договорився до того, що обрання президентом США Хілларі Клінтон неодмінно призвело б до обвалу фондового ринку.

І хоча макроекономічні показники ніби не свідчать про наявність підстав очікувати кризові явища в економіці США, сьогодні слідом за зниженням котировок на світових біржах (від 0,5 до 1,5%) індекс ДоуДжонс зазнав найбільшого денного падіння в історії, упавши вниз на 1,5 тисячі пунктів (1100 пунктів за підсумками дня).

Слідкуємо далі. Очевидно, підсумки президентства найкраще підводити не впродовж першого, а останнього року президентської каденції. Ось тільки навряд чи Трамп прийде до такого висновку.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: