Богдан Яременко Народний депутат України

Туреччина торгує з Росією, і це для неї важливіше за будь-які принципи

Туреччина торгує з Росією, і це для неї важливіше, ніж будь-які принципи.

Міністр закордонних справ Туреччини заявив, що його країна не підтримує санкцій ЄС проти Росії

Пан Чавушоглу з притаманною для представників Туреччини патетичністю спробував навіть підвести під це рішення глибоку світоглядну базу. Каже, що санкції - це погано. Взагалі погано. Страждала від них Туреччина, страждали інші. Діалог потрібен, а не санкції. І щодо Криму Туреччина з Росією не погоджується, але буде вести діалог.

Чому ж тоді Туреччина не веде діалог із Башаром Ассадом або з курдами? Або чому сама запровадила і дотримується санкцій проти Кіпру? Благо, що пошуком зовнішньополітичних істин у Туреччині не надто переймаються.

Не будемо і ми перейматися тезою про те, що проблему Криму Туреччина обговорюватиме з Росією за столом переговорів.

Нам то ніщо не заважає сказати прямо - Туреччина торгує з Росією, і це для неї важливіше, ніж будь-які принципи.

Між тим продавці катання на різних там «бананах» і парашутах в Анталії скаржаться, що росіяни, хоч і повернулися, але тепер вони бідні і гроші не поспішають витрачати. Ну, ми це теж знаємо, тому з олімпійським спокоєм поспостерігаємо за турецько-російською торговельно-економічною дружбою попри все.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: