Володимир Бондаренко Депутат Київради (Батьківщина)

Київські вибори. Хімічать хіміки

Ви думаєте,чому вже другу добу районні виборчі комісії не можуть розібратись з двома бюлетенями-на кандидатів в депутати Київради та на міського Голову?

Ви думаєте, чому вже другу добу районні виборчі комісії не можуть розібратись з двома бюлетенями - на кандидатів в депутати Київради та на міського Голову?

Екзитполи, проведені в Києві, показали, що в другий тур виборів проходить Кличко та я. З відставанням ідуть пани Гусовський,

Береза та Омельченко.

Але хтось такого результату не очікував, а розраховував отримати Олександра Олександровича, який є дуже зручним суперником для Кличка. І не тільки через вік. Пан Омельченко зібрав до свого списку унікальну колекцію колишніх регіоналів, перемішаних з командою Черновецького, людьми з знаменитого грабіжницького ГАКу, прибічників Литвина та Азарова, цілу групу нинішніх депутатів київради від Кличка, хижих забудовників та інші екзотичні екземпляри з минулого.

На цих виборах сотні студентів різко стали симпатиками колишнього мера та віддали за нього голоси. Очевидно безкорисно проявили електоральну гіперактивність. От і "дотискають" явку, не завершуючи підрахунки.

Може бути будь-що, але інших причин затримок я не бачу. Доречі, в день голосування десятки спеціально одягнених в уніформу ніби-то соціальних центрів молодих людей навчали виборців за кого голосувати в другому турі. Ці люди потім потягнулись до офісу кума Табачника пана Третьякова. Називались і прізвища панів Гусовського та Берези і ні слова про Бондаренка. Це так-звана моделююча соціологія, яка є фактичною неприхованою рекламою.

Хімічать хіміки.

Источник: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: