Володимир Бондаренко Депутат Київради (Батьківщина)

Інформація щодо платіжок за жовтень, які так налякали киян

ПАТ «Київенерго»

Кияни так і не почули від «Київенерго», чому жителям однотипного будинку, однотипних квартир з однаковою кількістю проживаючих приходять різні платіжки

Увага! Тарифи!

У понеділок, 21 листопада 2016 року, на засіданні комісії Київради з питань ЖКГ будуть розглянуті причини та рекомендації киянам стосовно величезних сум у платіжках за жовтень, нарахованих ПАТ «Київенерго» населенню за опалення в квартирах.

Коли «Київенерго» говорить, що нарахування за опалення в квартирах було надано не помилково, але при цьому каже, що воно не змогло отримати інформацію з лічильників на опалення в 600 будинках і надати їхнім жителям достовірні платіжки, то є питання: чи чесні ці нарахування чи вони були взяті зі стелі.

Окрім того, кияни так і не почули від «Київенерго», чому жителям однотипного будинку, однотипних квартир з однаковою кількістю проживаючих приходять різні платіжки.

Члени комісії та всі кияни хотіли б почути від ПАТ «Київенерго» пояснення щодо захмарних нарахувань за опалення за жовтень місяць. А також з’ясувати орієнтовні тарифи на опалювальний сезон 2016/2017 року, про які кияни поки можуть лише здогадуватися, щоб кожен з нас, отримавши платіжку, розумів чесна вона чи не чесна, чи правдиво подана чи ні.

Тарифи на опалення сьогодні є головною больовою точкою не лише Києва, але й всієї України не тільки тому, що вони високі, але й тому, що вони не прозорі. Найжахливіше те, що підвищення тарифів ніяк не впливає на якість надання послуг з опалення, адже і тоді, коли кияни платили менше, і тепер, коли вони стали платити більше – температура в батареях не стала відповідною до нормативів.

Саме тому, в рамках порядку денного засідання постійної комісії ЖКГ, будуть розглянуті питання щодо якості надання послуг з опалення, щодо масових крадіжок, тобто знищення груп обліку, питання щодо прозорості ціни за послуги та способи її зниження в тому числі і за рахунок компенсацій.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: