Дмитро Ярош Командувач Української добровольчої армії, колишній лідер та засновник організації «Правий сектор»

Кремль постійно атакує наші символи

Ворожі топоніми потроху зникають з українських вулиць
фото: Володимир В’ятрович/ Facebook

На окупованих територіях за українську мову катують, ґвалтують, вбивають

Про перейменування, тобто дерусифікацію і деколонізацію… І про єдність та переможність Нації.

Час від часу, з‘являються орківські тварючки, яким не подобається, що вулиці та площі або інші об’єкти в Україні, отримують символічні державницькі назви наших украінських діячів, революціонерів, Воїнів просто порядних людей – генів та митців. Їм дуже хочеться, щоб символи лишалися російськими, щоб вони носили імена імперіалістів, гнобителів та імперських дегенератів.

Кремль дуже добре знає, що символи і мова значать у нашій боротьбі. Саме тому, на окупованих територіях за українську мову катують, ґвалтують, вбивають… як і за український прапор і гімн, як і за українське кіно, як і за будь-що українське…. українські книжки вивозять самоскидами і спалюють.

І зверніть увагу ті, хто виступає проти того, щоб вулиці носили імена Українців, Степана Бандери, геніїв, зодчих – стають кремлівськими колаборантами, стукачами, людським непотребом, ворогами нашої Нації та Держави.

Вже доведено кров’ю, що ті, хто проти Українських Символів, проти нашої мови, проти наших традицій та звичаїв – це агенти Путіна.

Тому, з Росією не може бути компромісів. Вони – вороги!

І ті, що заперечують право Українців мати вулиці та площі Степана Бандери і сучасних Героїв – це мерзота, яка у випадку якихось успішних (не дай Боже!) наступальних дій оркостану буде знову «здавати» українських патріотів ефесбешникам.

Зрадники-ватники – це Буча та Ізюм!

Смерть ворогам!

Читайте також: Вулиця Степана Бандери. Філатов нарешті виконав обіцянку Ярошу
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: