Дмитро Золотухін Медіаексперт

Що таке російський бунт

На жаль, в Росії дуже мало сміливих людей
фото з відкритих джерел

Нас цікавлять лише ті росіяни, які наближають нашу Перемогу

Останні події яскраво ілюструють, наскільки правильним та своєчасним було рішення про ускладнення отримання шенгенських віз та в'їзду до країн ЄС для громадян РФ.

І, наскільки безперспективною для України є співпраця з чичваркіними, каспаровими та іншими, які сформували наратив про те, що кожен, хто залишається в РФ, нібито сприяє режиму.

А кожен, хто встиг виїхати – потенційний «хороший росіянин».

Вкотре повторюю, немає «хороших» і «поганих росіян». Є ті, хто наближає нашу перемогу та розвал Росії, і ті, хто цього не робить.

Середньостатистичний росіянин, який #явнепалитики, #невсетаказначно і #надачутьбамбас, що вийшов сьогодні на вулиці Москви та інших міст, щоб врятувати свою шкуру від американського Хаймарса на українській землі – у сто разів корисніший для перемоги України, ніж тисяча ефірів на Youtube та сто форумів Росії, куди ходять одні й самі люди.

Коли хлопців типу #явнепалитики закрили у власному бараку з єдиним виходом у дерев'яний макінтош – вони почали ворушити булками. Якби це було зроблено півроку тому – ми врятували б тисячі життів. Якби це було зроблено у 2014-му році – ми б врятували світ від того, на що він перетворився зараз.

Спецоперація йде за планом...

За українським планом.

Російська Федерація буде зруйнована.

Читайте також: Протести в Росії: страх влади переміг страх смерті
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: