Остап Дроздов Журналіст

Війна націй. Росіяни більше не сховаються за спинами бурятів

Раніше росіяни війну дивлись по телевізору, але тепер їх відправлятимуть у саме пекло бою
фото из открытых источников

Якщо війна з рівня армій переноситься на рівень націй, то це крайня стадія безвиході для росіян

Ця війна – не війна армій. Це війна націй.

Просто росіяни ще в неї не вступили. Буряти, зеки, профнайманці і строковики – не рахуються. Рускі як національна спільнота ще не вступили в війну націй. Вони думали, це вирішить армія. Позаяк армія капітулює на полі баталій, Кремль мусить переносити війну на національний рівень.

Це й буде передвістям кінця. Їхнього. Бо в війні армій перемагає не справедливість і правда, а кількість озброєння і вправність вояцтва. У війні армій перемагає мілітарно сильніший, а не сторона правди. Інакше в світі не було б несправедливих окупацій, анексій, завоювань та колонізацій.

А в війні націй перемагають егрегори – нематеріальна народна душа, ментальний конденсат усього народу, священна психологія спільноти, об'єднаної вищим прагненням. Це не езотерика, це догма історії. За нами правда, за нами воля, за нами буття, за нами житіє на цій планеті. За нами – надпотужні історичні місії й мотивації, з якими нема сенсу співставляти несуразні рос.пуки й пшики на тему якогось-там НАТО, сговора піндосов і прочу непереконливу навіть для них єресь.

Якщо війна з рівня армій переноситься на рівень націй, то це крайня стадія безвиході для них. Очікувати можна чого завгодно. І в'їдливими кольками це не перекрити. Але по суті це нічого не міняє: війна з самого початку для нас була екзистенційною. А в таких двобоях ми умудрялися виживати навіть після 300 років геноцидів.

Читайте також:
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: