Анатолій Говорадло Народний артист

Про шкідливу мовну толерантність. Чому вся Україна повинна підлаштовуватися під них, а не навпаки!

Навіщо їм вчити мову, якщо корінні українці її не вчать і не розуміють, що розмовляючи різними мовами вони не чують один одного!

Коли я задаю собі питання: «Чому люди, які приїхали в Україну, стали її громадянами, багато років працюють на центральних телевізійних каналах, очолюють певні ключові відомства не володіють і не намагаються володіти українською мовою? При цьому вся Україна повинна підлаштовуватися під них, а не навпаки! Чи можливо подібне, наприклад, в «інтернаціональній» Росії? При тому, що ці люди не є повними дебілами і іноді володіють декількоми мовами, окрім української?»

І даю собі відповідь! По перше, вони глибоко не поважають все українське, окрім сала, борщу і пісні «Рідна мати моя...», по друге, вони відносяться до нас, до наших традицій і культури, як до недорозвинених тубільців, які маючи все, за кілограм гречки, чи за бусинки готові продати в рабство себе і своїх внуків, яким нема чим гордитися окрім Зелєнського в ролі президента і Полякової в кокошніку! Зато прикольно! А чим займається вся Україна? Да х** його знає!

У нас новини в основному кримінальні - воює, вбиває один одного, гине на пожежах, в дорожніх аваріях, спостерігає мордобої у Раді і отримує гуманітарну допомогу від Ахметова! То нах*єна їм вчити мову, якщо корінні українці її не вчать і не розуміють, що розмовляючи різними мовами вони не чують один одного!

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: