Ігор Уманський Економіст, колишній в.о. міністра економіки

«Диванних» революцій не буває, або Країна в заручниках у Януковича

Вся країна завмерла в очікуванні - що обере В. Янукович?! Яке рішення він прийме? Чи може доля 46 мільйонів людей та їх нащадків залежати від (не)рішучості однієї людини? Може, як виявляється. Може! Якщо ми з вами (ці самі 46 млн.) це дозволяємо!

24 листопада о 12 годині збираюсь приєднатися до акції у підтримку Європейського вибору України! Не заради підтримки опозиції, а тому, що переконаний в необхідності цивілізованого шляху розвитку нашої країни! Але переконувати себе сидячи вдома (офісі) та сподіватись на те, що хтось повинен відстоювати мої (наші!) права безглуздо. "Диванних" революцій не буває.

На нашу думку сьогодні не зважають, нею нехтують. Бо ми це ДОЗВОЛЯЄМО! Сама тому необхідно (!!!) прийти та висловити своє ставлення до майбутнього України. Але почують нас лише за умови, якщо нас буде багато!

24 листопада о 12 годині біля пам'ятника Т.Г. Шевченко (парк Шевченка) - збір, о 13 годині - народне віче на Європейський площі! Приєднуйтесь! Інакше потім навіть морального права критикувати ані владу, ані опозицію у нас не буде!

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: