Ігор Луценко Народний депутат 8 скликання

Київська влада займається піар-прикриттям забудовника на Оболоні

Київська влада займається піар-прикриттям забудовника на Оболоні

Людям треба казати правду, якою б важкою вона не була

З приводу будівництва на ст. метро Героїв Дніпра.

Усі чули заяву київської влади, що це, виявляється, не будівництво, а «укріплення станції». Все було б гароно, але там висів інформаційний плакат, на якому було написано - торгівельно-розважальний центр. Для тих, хто не вміє читати - ТРЦ ще й намальовано. Плакат зафоткали, і вийшло невдобно.

Виглядає так, що столична влада, замість того, щоб (хоча б!) зберегти безпристрасність у цьому кричущому випадку порушення містобудівного законодавства, невідомо чому займається піар-прикриттям забудовника, виставляючи його «укріплювачем».

У зв'язку з цим звертаюся до КМДА з депутатським зверненням, прошу надати документи, котрі б дали відповідь на наступні питання:

1. Чи укладала міська влада (чи якесь з комунальних підприємств) з ким-небудь договір на це «укріплення»? Якщо уклала, то коли?

2. Чи було узгоджено проект «укріплення станції» з самим балансоутримувачем станції (ймовірно, КП «Київський метрополітен»)?

3. Чи було проведено тендер на «укріплення станції», коли?

Людям треба казати правду, якою б важкою вона не була.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: