Юрій Кармазін Екс-народний депутат України

Чому опозиція захищає Балогу і Домбровського?

Опозиція сьогодні так яро захищає округи Балоги і Домбровського

Опозиція сьогодні так яро захищає округи Балоги і Домбровського (у яких суд вібрав мандати), на яких на осінніх виборах програли їх кандидати.

І це при тому, що у них тепер з’явилась можливість повторно провести там вибори за участі тих кандидатів, які програли.

Представник від «Удару», який йшов проти Балоги, офіційно заявляв про масові фальсифікації з боку головного опонента. Представниця від «Батьківщини», також заявляла про тиск, погроми, побиття журналістів каналу ТВi на окрузі, де адмінресурс працював на Домбровського. Опозиція, так звана, навіть зверталася до Порошенка з проханням вплинути на Домбровського і зупинити фальсифікації.

І тепер, коли є можливість провести там повторні перевибори, завести в парламент своїх двох кандидатів, опозиція вперто ігнорує рішення судів.

Рішенні ВАСУ по Власенку чомусь не ігнорувалось, а тихенько виконалось. Відданого Власенка, захисника Тимошенко, єдиного інформаційного провідника від Юлі до людей, тихенько замінили на тушку. Як це пояснити? Підкилимними домовленостями? Округи продані були заздалегідь? Билеты согласно купленных мест? Ось чому в середині опозиції такі розбіжності. Частина депутатів знає цінову політику на тих округах, де опозиційні кандидати програли без бою. А так звані лідери, так званої опозиції, навіть пальцем не поворухнули на їх захист. Робіть висновки самі.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: