Юрій Кармазін Екс-народний депутат України

Опозиція відхрестилася від українців

Цікаві роздуми з приводу самої процедури недопуску громадян Балоги і Домбровського до їх минулих робочих місц

Цікаві роздуми з приводу самої процедури недопуску громадян Балоги і Домбровського до їх минулих робочих місць (нагадаємо, суд відібрав мандати у цих двох депутатів, і тепер спікера зобовязаний виконати це рішення, - «Главком»). Я раджу запитати у Власенка, як з ним «розправився» Володимир Рибак і як він терміново виконав рішення ВАСУ. Він швидко з ним ознайомився і ще швидше його виконав. Ніхто навіть не встиг задуматися над процедурою позбавлення депутатської картки у Сергія Власенка. Опозиція також не роздавала поради Рибаку щодо невиконання судового рішення, хоча мова йшла про колегу, опозиційного депутата, захисника Лідера української опозиції Юлії Тимошенко. Ось тоді справді відчувалась провладна рука. Ось тоді потрібно було воювати за свого колегу, звертатися в Верховний Суд, де подібне питання вже розглядалося. А говорити про те, що влада «зливає» цих двох громадян, означає визнати Рибака опозиціонером, ну тоді я Папа Римській, при всій моїй повазі до останнього.

Рибак є другою державною посадовою особою в Україні. Володимир Васильович і є влада, я вже мовчу про його партійну належність. А влада на кожному кроці заявляє про чесність і відсутність вибірковості судів. Виходить колізія. Як позбавляти Власенка мандата, продавати з аукціону квартиру Тимошенко, конфісковувати майно Луценко, я чомусь не спостерігав від так званої опозиції, подібним порад, які сьогодні роздаються Рибаку, щодо нехтування рішенням суду. В нашій країні достатньо несправедливих виконаних рішень, але громадяни їх виконують чомусь. Люди не задоволені, апелюють до вищих інстанцій, але виконують. Коли я чую поради від так званих опозиціонерів Рибаку не виконувати рішення суду, у мене виникає лише одне питання - а як же народ? Йому також не виконувати не приємні рішення судів? Влада відмежувалася від людей і це не дивно. Така вже в нас влада. Але ж, якщо і так звана опозиція відхрестилася від українців і охрестила себе недоторканною, священною коровою, то в кого вірити людям? До кого прислухатися людям? З кого брати приклад людям? За ким іти людям?

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: