Андрій Магера Ексзаступник голови Центральної виборчої комісії

Державний переворот в Україні справді мав місце

Уже набридло читати завивання кремлівських можновладців про начебто "державний переворот в Украіні у лютому цього року".

Уже набридло читати завивання кремлівських можновладців про начебто "державний переворот в Украіні у лютому цього року".

Хочеться нагадати цим закомплексованим карликам про дві речі.

По-перше, державний переворот в Україні справді мав місце, але 30 вересня 2010 року, коли існуючий тоді режим руками Конституційного Суду помножив нашу Конституцію на нуль. Відтак, у лютому 2014 року закономірними рішеннями парламенту в Україні було відновлено конституційний лад.

А, по-друге, в Азіопі нехай краще вивчають власну історію і не забувають події 1993 року, коли Президент РФ (всупереч чинним тоді Конституціі РФ 1978 року і Федеративному договору 1992 року) у потиправний спосіб виніс на всеросійський референдум існуючу Конституцію РФ. Без перебільшення, Російська Федерація продовжує жити за Конституцією 1993 року, яка була прийнята у нелегітимний спосіб, тобто шляхом державного перевороту.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: