Олег Тягнибок Голова політичної партії Всеукраїнське об`єднання «Свобода»

Чому націоналісти на президентських виборах мають підтримати Руслана Кошулинського

Руслан Кошулинський

Він має досвід керівництва державою в критичний для України момент

Українська Повстанська Армія, яка не мала своєї держави й вела боротьбу на два фронти - здобула перемогу. Бо жодної з двох імперій, проти яких воювала УПА, нема. А - Україна є. І це однозначно перемога націоналізму. Однак не остаточна.

Отож, боротьба триває. І місія нашого покоління – завершити її перемогою. Не посоромити слави Героїв і захистити майбутнє дітей. Щоб ані наші діти, ані внуки не мусили більше боротися за Україну. Нехай вони щасливо живуть на своїй, Богом даній землі!

А тепер те, що всі давно хочуть почути!

Те чого від нас, націоналістів, вимагає нація!

У цей святий день, день, коли народилася Українська Повстанська Армія, ми маємо відповісти на питання, які перед нами, націоналістами, ставить Нація.

Чи СИЛА Є?

Чи ми єдині?

Чи буде українцям за кого голосувати на найближчих виборах?

Чи матимуть вони свого кандидата? Єдиного кандидата від націоналістів.

Без сумніву, матимуть!

І тому я, Голова Всеукраїнського обєднання «Свобода», керуючись інтересами нації і держави, задля єдності націоналістичних сил офіційно заявляю: інтереси України і українців для мене вищі за будь-які амбіції. Я не буду висувати свою кандидатуру на цих президентських виборах.

Бо чого добиваються наші вороги? Розколу націоналістичного руху. Вони сплять і бачать, що наші особисті амбіції затьмарять нам розум і змусять поставити своє честолюбство, свою гординю вище за інтерес Нації і Держави.

Тому повторюю ще раз. Я відмовляюся висувати свою кандидатуру на цих президентських виборах.

Бо яка наша місія?

Реалізувати гасло, під яким ми сьогодні вийшли на Марш УПА. Повернути Україну українцям.
А для цього українці повинні мати свого кандидата. Єдиного кандидата від націоналістичних сил. 
І такий чоловік серед нас є. Чоловік вже перевірений державотворчими справами. Він має досвід керівництва державою в критичний для України момент. Це Руслан Кошулинський Ruslan Koshulynskyy. І я прошу всіх побратимів-націоналістів підтримати його кандидатуру.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: