Олесь Доній Голова Мистецького Об'єднання «Остання барикада»

Чи стане опозиція на захист Балоги?

Влада показує,що вона позбавлятиме депутатства на свій розсуд

Те, що Вищий адмінсуд «забрав» (у відверто незаконний спосіб) депутатство у Павла Балоги та Олександра Домбровського - це не просто чергове свавілля з боку влади. Це відповідь на тиск опозиційних сил щодо персонального голосування кнопкодавів-регіоналів. В такий спосіб влада показує,що вона позбавлятиме депутатства на свій розсуд, без жодних законних підстав, і в такий спосіб зменшуватиме чисельність опозиційних сил.

Як перших жертв спеціально обрали Балогу і Домбровського, як людей з неоднозначною репутацією, і які не входять до опозиційних фракцій, а значить, не можуть сподіватися на гарантовану підтримку трійки парламентських опозиційних сил. Хто б як не ставився персонально до Балоги і Домбровського, повинен зрозуміти - зараз потрібно встати не просто на їхній захист, а на захист парламентаризму, який розтоптує Партія Регіонів. Бо вчора не визнали повноваження 5 справжніх переможців в спірних округах, сьогодні забирають повноваження Балоги і Домбровського, а завтра намагатимуться шантажувати решту, а значить нанесуть удар по всіх опозицйних силах.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: