Олесь Доній Голова Мистецького Об'єднання «Остання барикада»

Ситуація з Кличком: чому опозиція дала збій?

Написав заяву на ім'я Голови Апарату ВР В.Зайчука

Написав заяву на ім'я Голови Апарату ВР В.Зайчука, і відкликав свій голос за законопроект "Про внесення змін до Податкового кодексу України", який виявився нашпигованим поправками, які теоретично можуть бути використані під час президентської кампанії проти Віталія Кличка. Автор поправок "батьківщиновець" Бриченко публічно відмовився від них. Всі наші опозиційні депутати не помітили цих небезпечних правок під час розгляду у комітеті.

Тож я в офіційній заяві вимагаю провести службове розслідування та звернутися до Генеральної прокуратури України.

Маю також прохання до колег з опозиційного табору: наступні рази потрібно влаштовувати перевірку тексту ДО РОЗГЛЯДУ у ВР, а не ПІСЛЯ.

P.S. Сьогоднішня ситуація вкотре підтвердила правоту моєї пропозиції річної давнини про необхідність створення спільного надфракційного об'єднання, куди б увійшли всі депутати від трьох опозиційних фракцій та позафракційні депутати-мажоритарники. Якби існувала комунікація між всіма опозиціонерами, якби сьогодні хоч хтось підійшов до позафракційних депутатів і розповів про зміст цих правок, то можна було б не писати цієї заяви. Я б за такий законопроект не голосував. Нам конче необхідна внутрішня комунікація.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: