Юрій Палійчук Політичний експерт

Професійний патріотизм - він такий. Хто ж купив Народний рух?

Може ви цього і не помітили, але сьогодні народний депутат Кишкар, чи як там його, заявив, що йде у партію "Народний Рух України".

Може ви цього і не помітили, але сьогодні народний депутат Кишкар, чи як там його, заявив, що йде у партію "Народний Рух України". Це той Кишкар, який пройшов у Раду за списком "Самопомочі" і десь тиждень тому ввійшов у БПП. З ним у НРУ вступив ще якийсь чувак з БПП. Теж типу молодий, патріотичний і т.д..

Але цей текст не про багату біографію Кишкаря, бо він, за великим рахунком ніхто, а про сам Рух. Я так розумію, Петро Порошенко купив франшизу на НРУ і тепер пакує партію своїми спікерами.

Для чого? Явно не для того, щоб вивести на новий рівень політичну силу зі славетною історією, а щоб руками НРУ боротися у базовому регіоні з принциповим союзником Андрієм Садовим. Рухівці, як завжди, за мзду малую готові послужити будь-кому, а Кишкар - куди скажуть, туди і вступить. Професійний патріотизм - він такий.

Источник: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: