Доведеться знімати такого гаранта

Гарант Конституції - він же організатор політрепресій - не зніме з посад причетних до скоєного посадового злочину осіб

Абсолютно передбачувано Євросуд підтвердив незаконність арешту Юлії Тимошенко. Щоб там не белькотіла ГПУ, це означає, що за вказівкою Януковича організована прокурорсько-судійська група свідомо порушила ратифіковану парламентом міжнародну конвенцію, яка згідно українського закону і при старому і при новому КПК є джерелом права в Україні.

Не приходиться розраховувати, що гарант Конституції - він же організатор політрепресій - зніме з посад причетних до скоєного посадового злочину осіб. Отже, прийдеться знімати такого гаранта.

Але спершу Юлія Тимошенко має бути звільнена. Її арешт - незаконний. Це вже не політичне гасло, а правовий висновок.

Наступний крок - звільнення України. Для цього треба зламати каральний холдинг (гпу, мвс, суди) шляхом його розпуску, прийняття європейської законодавчої бази та набору нового персоналу через детектор брехні, погодження на провокацію хабаря та декларування видатків щодо правоохоронців, суддів та членів їх родин.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: