Скидати правлячу мафію доведеться не тільки голосуванням

За ці два тижні, що я в Україні, мав зустрічі з десятками цікавих людей- Володимиром Кухарем, Романом Шрайком, Сергієм Грабовським, Володимиром В'ятровичем, Олександром Зінченком, Богданом Гаврилишиним, Елеонорою Шишкіною, Костею Усовим, Семеном Глузманом, Вікторією Сюмар, Єгором Соболєвим, Владом Кириченком, Іваном Малковичем, Євгеном Золотарьовим, Ігорем Коліушком, Вікторією Підгорною, Василем Заставнюком...

Вражає різниця з перемовинами між парламентськими політиками. Тут - все відкрито, інколи гостро, але є щира цікавість до позицій, поглядів, планів.

А план власне такий: перше - у ході круглих столів пишемо Програму третьої української республіки (цінності, мета, план конкретних перетворень), яка має запропонувати суспільству розрив з посткомуністичним багном нинішньої пародії на Україну.

Друге - працюємо з людьми по всій Україні, об'єднуємо в надпартійний рух тих, хто поділяє Програму нової України і розуміє, що скинути правлячу мафію прийдеться не тільки голосування, але й мирним масовим повстанням.

Третє - заради спільної перемоги домогаємося, аби кандидати в Президенти від опозиції вийшли на узгодженого кандидата, підтримали цю програму і оголосили про спільну команду її виконавців.

Програма - максимум: перемога об'єднаної української демократії в 2015 році.

Програма- мінімум : вихід на політичну арену після 2015 нової хвилі політиків 30+, які усвідомлять свою відповідальність за свою країну.

Приєднатися до Ініціативи третьої української республіки можна через сайт 3republic.org.ua

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: