Арешт Маркова. Що ж змінилось в Партії регіонів?

Ну що ж, в боротьбі фракції холєри з групою чуми я вітаю власне результативність самопожирання.

Прикол сьогоднішніх подій навколо Маркова, більш відомого як лідера ОЗУ Марадонни, в тому, що зараз підконтрольні регіоналам силовики висувають йому те ж саме звинувачення, яке в 2009 висував я на посаді глави МВС. Тоді його зі скандалом скасувала проянуковичцька прокуратура.

В ті дні мені особисто дзвонив депутат ПР Сивкович і попереджав, що він не допустить арешту Маркова, який ховався від допиту на його дачі. Потім Марадонну вивезли в Придністров'я на авто з депутатськими номерами під прикриттям нардепа КПУ Царькова.

В результаті у 2009, розшук і привід в міліцію потрібного ПР авторитета прокурори скасували, а справу похоронили під сукном в ГПУ.

Що ж змінилося в ПР ? Нічого. Вони були і залишаються партією, що регулярно проводить в депутати кримінальних авторитетів. І це для них норма, поки авторитети визнають правила ПР. Інакше - їм "дають по ушам".

Ну що ж, в боротьбі фракції холєри з групою чуми я вітаю власне результативність самопожирання.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: