Російські тітушки готують штурм державних адміністрацій по Україні

Ми мусимо вже завтра і особливо в середу масово вийти на захист державних адміністрацій та мерій по всій Південно-Східній Україні

Сьогодні цілий день допомагав відбити атаку російських тітушок в Одесі та інших східних містах. Складно. Міліція дезорганізована, нове керівництво адміністрацій тільки призначається. Хто, чому і як - поговоримо після війни.

Зараз прийнято нарешті рішення, що має обмежити туризм екстремістів з Росії до нас. Приступають до виконання обов'язків УМВС та УСБУ.

Але я твердо знаю: якщо ми не хочемо повторення Кримського сценарію по всій Україні, ми мусимо вже завтра і особливо в середу масово вийти на захист державних адміністрацій та мерій по всій Південно-Східній Україні. Жоден іноземець не повинен пройти в держустанови, чіпляти свій прапор і керувати нашими депутатами.

Харків, Луганськ, Донецьк, Миколаїв, Херсон, Одеса, Запоріжжя, Дніпропетровськ - у ваших силах захистити мирну і єдину Україну.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: